Lidhje

Fushata elektorale në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër, partitë politike kryesore paraqitën pesë kantidatët për garën e 23 qershorit, duke premtuar projekte për Qendrën Historike dhe hapjen e vendeve të punës. Gara në këtë qark, që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin, është mjaft e fortë për shkak të pozitave që kanë jo vetëm dy partitë krysore, por edhe Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Partia e të Drejtave të Njeriut.

XS
SM
MD
LG