Lidhje

Media Arkivi

Reagime pas shpërthimit në Patos Marinëz


Banorët e zonës së Patos Marinzës po reagojnë të shqetësuar lidhur me ndotjen dhe problemet që u janë krijuar nga kërkimi dhe prodhimi intensiv i naftës. Disa nga naftëtarët e vjetër shprehen se po përdoren metoda agresive në shpimet e puseve të naftës.

XS
SM
MD
LG