Lidhje

Gjendja e sigurisë ushqimore gjatë sezonit turistik në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Gjendja e sigurisë ushqimore gjatë sezonit turistik në Shqipëri

Fillimi i sezonit veror të pushimeve dhe temperaturat në rritje kanë rritur shqetësimin mbi gjendjen e sigurisë ushqimore në Shqipëri. Kjo ka shtyrë specialistët e sigurisë ushqimore, që të nisin në Shkodër një proces monitorimi në punishtat e përpunimit të qumështit si dhe në treg, për të parandaluar daljen në treg të produkteve ushqimore të pasigurta. Ndërkohë, specialistët po apelojnë tek konsumatorët që t'u drejtohen njësive tregtare të sigurta, duke u larguar nga tregu i rrugës.

XS
SM
MD
LG