Lidhje

Festa e Pavarësisë në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër me rastin e 28 nëntorit janë zhvilluar takime përkujtimore me veteranë dhe familje dëshmorësh. Sipa traditës, mjaft familje e kanë ngritur flamurine edhe pranë shtëpive.

XS
SM
MD
LG