Lidhje

Gjirokastër: Projekte të reja për Qendrën Historike

  • Raimond Kola

Bashkia e Gjirokastrës ka siguruar mbështetjen me financime nga Fondi i I Zhvillimit për projekte të reja që i vijnë në ndihmë Qendrës Historike të Qytetit. Nëkryetari i Bashkisë së Gjirokastrës thotë se projektet në disa milionë dollarë sjellin shërbime më të mira për turizmin dhe nxisin ruajtjen e zonës muzeale.

XS
SM
MD
LG