Lidhje

Investimet e huaja në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër po bëhen përpjekje për rikthimin e investimeve nga jashtë. Dy sipërmarrje për prodhim veshjesh nga Turqia dhe Greqia kanë nisur aktivitetinduke punësuar disa dhjetëra gra. Siç njofton korrespondenti ynë Raimond Kola, punësimi mbetet një problem i madh në këtë rajon, të prekur ndjeshëm nga emigracioni.

XS
SM
MD
LG