Lidhje

Pasojat e përmbytjeve në lagjen historike të Gjirokastrës

  • Raimond Kola

Gjirokastra

Përmbytjet e mëdha të ditëve të fundit kanë rikthyer në mjaft zona në Jug të Shqipërisë problemet për banorët. Por në Gjirokastër zona më e rrezikuar nga pasojat e dimrit mbetet Qendra Historike që mbrohet nga UNESCO. Banesa dhe asamble arkitekturore rrezikojnë dëmtimin ndërsa në qytet disa investime mbeten ende në proces.

XS
SM
MD
LG