Lidhje

Gjirokastra dhe personat me aftësi të kufizuar

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër zëri i personave me aftësi të kufizuar po dëgjohet më shumë nga institucionet vendore. Në qytet po shkon drejt përfundimit një projekt që përmirëson kalesat në trotuarë për mjetet e këtyre personave , ndërsa edhe nga zyrat e punës po nxiten politikat për këtë kategori. Thellimi i varrërisë ka përkeqësuar kohët e fundit kushtet e trajtimit te këtyre personave.

XS
SM
MD
LG