Lidhje

Reforma territoriale dhe sfidat e bashkive në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Shërbimet për qytetarët mbeten njënga sfidat e bashkive që dolën nga zgjedhjet e vitit të kaluar. Organizata vendase dhe të huaja po i nxisin njësitë vendore të përmirësojnë aktivitetin e tyre ndërkohë që shumë banorë, sidomos të zonave rurale shprehen se reforma e re territoriale ka sjellë dobësimin e disa prej shërbimeve.

XS
SM
MD
LG