Lidhje

Turizmi në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër po organizohen një seri aktivitetesh që synojnë të tërheqin vëmendjen e turistëve vendas dhe të huaj. Qyteti, që u pranua dhjetë vjet më parë në Listën e Pasurive Botërore, ka shtuar shërbimet turistike, por po përballet me sfidat e ruajtjes së trashëgimisë kulturore.

XS
SM
MD
LG