Lidhje

Garë e fortë në qarkun e Gjirokastrës


gjirokastra

Në këtë qark pritet të zgjidhen 5 deputetë nga 5 parti që po bëjnë fushatë intensive

Qarku i Gjirokastrës, që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin dallon në këto zgjedhje në Shqipëri për një garë të fortë mes disa kandidatëve. Në këtë qark pritet të zgjidhen pesë deputetë nga pesë parti që po bëjnë fushatë intensive. Mitingjet e mëdha të partive janë mbyllur dhe tani gara po shtrihet në zonat rurale.

XS
SM
MD
LG