Lidhje

Gjirokastër, miratohet buxheti i vitit 2015

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër Këshilli Bashkiak miratoi buxhetin për vitin 2015 ku përfshihen investime në disa milionë dollarë.
Këshilltarët demokratë të opozitës kërkuan vëmendje më të madhe ndaj çështjeve të arsimit dhe infrastrukturës dhe votuan kundër.
Pas zgjedhjeve vendore në qershor pritet që Bashkia e Gjirokastërs të zgjerohet me disa komuna duke kërkuar më shumë financime.

XS
SM
MD
LG