Lidhje

Kandidatët për Bashkinë e Gjirokastrës

  • Raimond Kola

Bashkia e Gjirokastrës, me ndarjen e re territoriale, përfshin edhe mjaft zona rurale, të cilat vitet e fundit kanë mjaft probleme, sidomos me infrastrukturën.

Dy kandidatët për këtë bashki po u premtojnë zgjedhësve se do të ndjekin me përparësi investimet në të gjitha pjesët e bashkisë së re.

Një çështje tjetër e fushatës zgjedhore është edhe nxitja e turizmit kulturor dhe mbrojtja e qendrës historike.

XS
SM
MD
LG