Lidhje

Bashkia e Gjirokastrës thirri sot një protestë ndaj politikave për Qendrën Historike që mbrohet nga UNESCO

  • Raimond Kola

Bashkia e Gjirokastrës thirri sot një protestë ndaj politikave për Qendrën Historike që mbrohet nga UNESCO

Në Gjirokastër Bashkia e qytetit thirri sot një protestë ndaj politikave të qeverisë për Qendrën Historike që mbrohet nga UNESCO. Drejtuesit e qeverisjes vendore kërkuan më shumë investime për trashëgiminë kulturore dhe lehtësim të biznesit në qytetin muze nga taksat dhe tatimet.

XS
SM
MD
LG