Lidhje

Përgatitjet për zgjedhje në qarkun e Gjirokastrës

  • Raimond Kola

Qarku i Gjirokastrës që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin ka në lista rreth 120 mijë zgjedhës, por në votime shkojnë gati gjysma e tyre për shkak të largimit të banorëve drejt emigracionit. Subjektet poltike po e mbështesin fushatën në përmirësimin e ekonomisë, rritjen e punësimit dhe zhvillimin e turizmit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG