Lidhje

Thaçi, intervistë në prag të takimit në OKB


Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara debatoi për gjendjen në Kosovë në bazë të Raportit të Sekretarit të Përgjithshëm Ban Ki-Moon. Në raport një vëmendje e posaçme u kushtohet bisedimeve për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, të cilat mundësuan përfshirjen në zgjedhjet për pushtetin komunal në Kosovë edhe të komunave veriore të saj të banuara me shumicë serbe. Për këtë dhe tema të tjera Kryeministri Hashim Thaçi zhvilloi një intervistë me Zërin e Amerikës nga Nju Jorku.
XS
SM
MD
LG