Lidhje

Shkaku i largimit të qytetarëve të Kosovës drejt vendeve të BE-së?

  • Rudina Dervishi

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, tha se qeveria po merr masa për të ndaluar ikjen në rrugë të paligjshme të qytetarëve të Kosovës, përmes Serbisë, në vendet e Bashkimit Evropian. Zoti Haziri tha se plani ekonomik i qeverisë së re do të mundësoj përmirësim të jetës së qytetarëve përmes nxitjes së investimeve dhe privatizimeve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG