Lidhje

Historia e censusit në SHBA, sa marrin pjesë shqiptaro-amerikanët në të


Historia e censusit në SHBA, sa marrin pjesë shqiptaro-amerikanët në të

Në Shtetet e Bashkuara regjistrimi i fundit i popullatës është bërë në vitin 2010. Por cila është historia e censusit këtu, si bëhet ai dhe sa marrin pjesë shqiptaro-amerikanët në regjistrim? Për të biseduar mbi këto çështje, realizuam një intervistë me zotin Ilir Hysa, i cili është marrë me problemet e regjistrimit të popullsisë në Shtetet e Bashkuara dhe aktualisht është duke përfunduar doktoratën për ekonomi në "City University" të Nju Jorkut.

XS
SM
MD
LG