Lidhje

I dërguari i BE-së Lajçek bën thirrje për dialog për mosmarrëveshjet politike


I dërguari i BE-së Lajçek bën thirrje për dialog për mosmarrëveshjet politike

Në Shqipëri i dërguari i Bashkimit Europian Miroslav Lajҫek tha sot se e ardhmja europiane e Shqipërisë varet nga ajo, nëse udhëheqësit shqiptarë zgjedhin të bëjnë atë që ne duam dhe ta bëjnë tani. Mesazhi i fortë erdhi në përfundim të takimeve që ai pati me presidentin Bamir Topi, kryeministrin Sali Berisha dhe kryetarin e opozitës Edi Rama.

XS
SM
MD
LG