Lidhje

Një incident tjetër në qarkun e Shkodër


Ne kulmin e pergatitjeve per votimet e te djeles, ne Qarkun e Shkodres eshte rregjistruar nje tjeter incident, duke e çuar ne 8 numrin e incidenteve te regjistruara gjate fushates elektorale ne kete zone. Ne komunen e thelle malore te Shales jane demtuar me lende shperthyese nje ure dhe kanali i hidrocentralit lokal te kesaj komune. Nderkohe, ne 8 komisionet zonale te administrimit te zgjiedhjeve per Qarkun e Shkodres po punohet normalisht per pergatitjen e votimeve ne 438 qendrat e votimit te ketij Qarku.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG