Lidhje

Shqetësime për incidentet mes të rinjve në Shkup


Sulmet dhe rrahjet e shpeshta të nxënësve në Shkup nga persona të paidentifikuar nga policia, kanë shqetësuar autoritetet e vendit të cilët mendojnë se dhuna ka një prapavijë për ta pasqyruar më keq gjendjen etnike në Maqedoni para takimit të dhjetorit të Këshillit të ministrave të Bashkimit Evropian. Incidentet fizike kryesisht ndodhin nëpër autobusët e qytetit dhe deri tani askush nuk është dënuar për këto veprime.
XS
SM
MD
LG