Lidhje

Intelektualët shkodranë në përpjekje për të gjetur eshtrat e Mjedës


Intelektualët shkodranë në përpjekje për të gjetur eshtrat e Mjedës

Në Shkodër, një grup intelektualësh kanë filluar kërkimet për gjetjen e eshtrave, deri tani të humbura, të klerikut, albanologut dhe poetit të shquar të letërsisë shqipe, Ndre Mjeda. Intelektualët shkodranë po apelojnë në media që, kushdo që ka informacione të vlefshme në lidhje me vendndodhjen e eshtrave të Mjedës, të ndihmojë, që Ndre Mjeda të ketë një varr, ku brezat e shqiptarëve të përulen me nderim dhe respekt për veprën e tij në shërbim të kombit.

XS
SM
MD
LG