Lidhje

Intervistë me Kryetaren e Komitetit Paraolimpik të Kosovës, Njomza Emini


Kryetarja e Komitetit Paraolimpik të Kosovës, Njomza Emini, është në Shtetet e Bashkuara dhe gjatë kësaj kohe ajo mori pjesë në konferencën e pestë ndërkombëtare ‘Femra dhe Sporti’, që u mbajt në Los Angeles. Në këtë konferencë ajo ka bërë përpjekje për të siguruar mbështetje që Komiteti Olimpik i Kosovës të jetë pjesë e komiteteve përkatëse ndërkombëtare. Zonja Emini dha një intervistë në emisionit e Zërit të Amerikës, Ditari.

XS
SM
MD
LG