Lidhje

Intervistë me Ministrin e Mbrojtjes së Maqedonisë, Fatmir Besimi


Intervistë me Ministrin e Mbrojtjes së Maqedonisë, Fatmir Besimi

Ditët e fundit Ministri i Mbrojtjes i Maqedonisë, Fatmir Besimi zhvilloi një turne pune në Shtetet e Bashkuara ndërkohë që vendi vazhdon lobimin për antarësimit në NATO. Në një intervistë me kolegen Ardita Simiçia, Ministri Besimi e prezanton antarësimin në institucionet euro-atlantike si një garanci për stabilitetin në vend dhe për uljen e rrezikut nga elementët dhe incidentet ekstremiste.

XS
SM
MD
LG