Lidhje

Media Arkivi

Investimet e huaja në Gjirokastër


Në Gjirokastër po bëhen përpjekje për rikthimin e investimeve nga jashtë. Dy sipërmarrje për prodhim veshjesh nga Turqia dhe Greqia kanë nisur aktivitetin duke punësuar disa dhjetëra gra.

XS
SM
MD
LG