Lidhje

Media Arkivi

Ish-të përndjekurit politikë shqiptarë në Malin e Zi


Ish të përndjekurit politikë nga komuniteti shqiptar në Mal të zi, cilësohen si shtresa më e goditur dhe më e cënuar e shoqërisë. Edhe pse me vite të tëra kaluan nëpër burgjet komuniste, ata ende sot kanë mbetur pa mbështetje të institucioneve përkatëse të Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG