Lidhje

Ish të burgosurit politikë vlerësojnë vendimin për kthimin në muze të burgut

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër

Ish të burgosurit politikë vlerësojnë vendimin për kthimin në muze të burgut

Në Shkodër, ish të burgosurit politikë të periudhës së diktaturës, vlerësuan sot vendimin më të fundit të qeverisë shqiptare për kthimin në muze të burgut famëkeq të Spaçit, po ndërkohë ata kërkuan përshpejtim të procedurave për dhënien e dëmshpërblimit për vitet që kaluan nëpër burgjet dhe kampet e internimit të regjimit komunist.

Shoqata e ish të burgosurve dhe të përndjekurve politike e Shkodrës është me e madhja në Shqiperi dhe disa herë ajo ka qenë nismëtare e përpjekjeve të kësaj shtrese për integrim.

XS
SM
MD
LG