Lidhje

Shqipëri, tani zbatimi i reformës në drejtësi

  • Armand Mero

Në Shqipëri, vonesat në arritjen e marrëveshjes për Reformën në Drejtësi e kanë bërë të pamundur që paketa e ligjeve mbështetëse të kalojë para mbylljes së këtij sesioni parlamentar, seanca e fundit e të cilit është parashikuar për ditën e hënë. Janë shtatë projektligje të cilat pritet t’i nënshtrohen edhe diskutimeve me opozitën e që do t’i hapin rrugë ngritjes së strukturave të reja të parashikuara, por së pari procesit të verifikimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve.

XS
SM
MD
LG