Lidhje

Media Arkivi

Pasojat e reshjeve në jug të Shqipërisë


Dimri po sjell probleme edhe në jug të Shqipërisë. Si pasojë e reshjeve të mëdha janë dëmtuar segmente rrugore, shtëpi banimi dhe rrezikohen përmbytje. Specialistët e gjeologjisë thonë se nevojiten në mjaft zona investime dhe masa parandaluese për të mbrojtur zonat që rrezikojnë të rrëshqasin.

XS
SM
MD
LG