Lidhje

Shtëpia muze e Kadaresë, tërheq turistët

  • Raimond Kola

Shtëpia e shkrimtarit të shquar shqiptar Ismail Kadare në qytetin e tij të lindjes në Gjirokastër ishte këtë vit më e vizituara nga Monumentet e Trashëgimisë Kulturore. Krahas turistëve vendas dhe të huaj shtëpia e shkrimtarit është kthyer edhe një qendër të rëndësishme të ngjarjeve letrare dhe kulturore jo vetëm të qyteit, por gjithë hapësirës shqiptare.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG