Lidhje

Kampi për paqen në Prishtinë


Dhjetëra të rinj nga vende të ndryshme të Evropës Juglindore po marrin pjesë në një kamp të paqes në Prishtinë, të mbështetur nga qeveria e Kosovës dhe institucionet e pranisë evropiane. Kampi synon përfshirjen e organizatave të të rinjve nga zonat e konflikteve në dialog ndërkulturor në funksion të pajtimit dhe tejkalimit të trashëgimisë së konflikteve.
XS
SM
MD
LG