Lidhje

Kampi "Shpresë" në Velipojë

  • Pëllumb Sulo

Camp Shpresa, Shkoder

Në plazhin e Velipojës është ngritur kampi "Shpresë", ku marrin pjesë 185 persona me aftësi të kufizuara nga rrethet Veriore të Shqipërisë. Drejtuesit e kampit thonë se qëllimi i ngritjes së tij është solidariteti me këta persona si dhe trajtimi i tyre. Në kamp punojnë dhjetra vullnetarë vendas dhe të huaj.

XS
SM
MD
LG