Lidhje

Media Arkivi

Fushata kundër kancerit të gjirit


Në Shqipëri kanceri i gjirit tek gratë ka hyrë në listën e sëmundjeve kryesore, krahas tumoreve dhe sëmundjeve të tjera. Një fushatë e gjerë ndërgjegjësimi po zhvillohet në të gjithë qytetet e vendit gjatë tetorit, që është muaji botëror kundër kancerit të gjirit.

XS
SM
MD
LG