Lidhje

Media Arkivi

Kantinat e prodhimit të verës në Shqipëri


Festat e fundvitit përhere janë të lidhura edhe me verërat, të cilat pasurojnë tryezat e çdo familjeje. Në Shqipëri, vitet e fundit janë ngritur një numër kantinash të prodhimit të verërave për tregun vendas dhe atë të huaj, kantina këto që mbështeten edhe në traditën vendase.

XS
SM
MD
LG