Lidhje

Gjendje e vështirë ekonomike në Kastrat

  • Pëllumb Sulo

Komuna Kastrat e rrethit të Malësisë së Madhe, është një nyje e rëndësishme në Veri të Shqipërisë, pasi aty gjendet pikëkalimi i Hanit të Hotit dhe rruga kombëtare që lidh Shqipërinë me Malin e Zi dhe stacioni hekurudhor ndërkombëtar i mallrave në Bajzë. Megjithatë, rreth gjysma e familjeve marrin ndihmë ekonomike, për shkak të nivelit të lartë të varfërisë.

XS
SM
MD
LG