Lidhje

Media Arkivi

Gjendja ekonomike në Kastrat


Komuna Kastrat e rrethit të Malësisë së Madhe, është një nyje e rëndësishme në Veri të Shqipërisë, pasi aty gjendet pikëkalimi i Hanit të Hotit dhe rruga kombëtare që lidh Shqipërinë me Malin e Zi dhe stacioni hekurudhor ndërkombëtar i mallrave në Bajzë.

XS
SM
MD
LG