Lidhje

Këngët e Amy Winehouse


Këngët e Amy Winehouse

Këngëtarja britanike Amy Winehouse i kishte shkruar të gjitha këngët që do të përfshiheshin në albumin e saj të tretë, madje kishte gjetur edhe titujt e këngëve.

Por producenti i muzikës Salam Remi thotë se këngëtarja 27-vjeçare e muzikës soul, e cila vdiq në korrik për shkak të helmimit nga alkoholi i tepruar, nuk nxitoi ta publikonte albumin e ri, me synimin për të publikuar më parë një album me muzikë xhaz. Producenti thotë se këngëtarja kishte lënë me shkrim gjithshka që donte të bënte me regjistrimet e saj. Vetëm dy nga këngët e saj janë regjistruar dhe ato do të përfshihen në albumin “Lioness, Hidden treasures” më 5 dhjetor në Britani dhe më 6 dhjetor në Shtetet e Bashkuara.

XS
SM
MD
LG