Lidhje

Ndryshimet në ligjin për KLD

  • Armand Mero

Në Shqipëri komisioni i ligjeve miratoi sot ndryshimet në ligjin për Këshillin e Lartë të Drejtësisë, duka marrë parasysh edhe disa nga sugjerimet e bëra nga OSBE-ja dhe Unioni i Gjyqtarëve. Këto ndryshime janë kundërshtuar me forcë nga vetë KLD-ja por dhe opozita. Kjo e fundit deklaroi sot se shumë shpejt do të paraqesë strategjinë e saj për reformimin e sistemit të Drejtësisë.

XS
SM
MD
LG