Lidhje

USAID, projekt në jug të Shqipërisë për zhvillimin e ndërmarrjeve konkurruese

  • Raimond Kola

USAID, projekt në jug të Shqipërisë për zhvillimin e ndërmarrjeve konkurruese

Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, USAID, paraqiti sot në Jug të Shqipërisë projektin "Rritje Albania" për zhvillimin e ndërmarrjeve konkurruese. Projekti mbështet rritjen e qëndrueshme ekonomike të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në dhjetë bashki në Shqipëri. Projekti përqëndrohet në disa sektorë të biznesit si në turizëm, tekstile dhe teknologji të informacionit.

XS
SM
MD
LG