Lidhje

Komisioni i Venecias: Të ngrihet komisioni parlamentar për reformën zgjedhore


Komisioni i Venecias: Të ngrihet komisioni parlamentar për reformën zgjedhore

Në Shqipëri delegacioni i ekspertëve të Komisionit të Venecias dhe të Osbe/Odihr-it, tha sot në përfundim të takimeve dy ditore në Tiranë se është e nevojshme që të nisë menjëherë nga puna komisioni i reformës zgjedhore.

Sipas ekspertëve ndërkombëtar, ky komision duhet të shfrytëzojë rekomandimet e vëzhguesve të Odihr e nuk ka pse të presë opinionin e Komisionit të Venecias.

Delegacioni shprehu gatishmërinë për t’i ofruar këshillim komisionit parlamentar shqiptar gjatë procesit të reformës.

XS
SM
MD
LG