Lidhje

Kompozime dhe interpretime të reja të xhazit bashkëkohor

  • Dag Levin

Kompozime dhe interpretime të reja të xhazit bashkëkohor

Xhazi është një nga xhanret më popullore të muzikës, madje i lëvruar me pasion edhe nga vetë artistët, jo vetëm në Shtetet e Bashkuara, ku ai ka origjinën e vet, por edhe gjetkë nëpër botë. Në minutat me muzikë të këtëj emisioni do t’ju njohim me krijimtarinë e tri prej muzikanteve më të suksesëshme të xhazit bashkëkohor.

XS
SM
MD
LG