Lidhje

Komunat e Tropojës dhe vështirësitë në infrastrukturë


Komunat e Tropojës dhe vështirësitë në infrastrukturë

Banorët e rrethimit të Tropojës përballen jo vetëm me vështirësi të zakonshme të zonave të thella malore, por edhe me probleme të zhvillimit ekonomik si dhe distancën nga qendrat e zhvilluara të vendit. Me një situatë të tillë përballen dy prej komunave të këtij rrethi, Lekbibaj dhe Bujani. Korrespondenti ynë Pëllumb Sulo bisedoi me banorë të këtyre komunave, që përballen me vështirësi ekonomike, por edhe me probleme të infrastrukturës së brendshme të fshatrave.

XS
SM
MD
LG