Lidhje

Restaurime në Korçë

  • Raimond Kola

Në Korçë po bëhen përpjekje që vilat e vjetra të kthehen në bujtina të vogla për të pritur turistët vendas dhe të huaj. Restaurimi i këtyre vilave gati njëqindjvjecare pason ndryshimet që kanë ndodhur në pazarin e vjetër të këtij qyteti. Rritja e kapaciteteve të hoteleve do të ndihmonte në përballimin e ritmit turistik sidomos në ngjarjet kulturore që shënohen në këtë qytet.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG