Lidhje

Rigjallërohet pazari i vjetër i Korcës

  • Raimond Kola

Pazari i vjetër i Korcës po rigjallërohet pas restaurimeve që janë kryer vitet e e fundit. Krahas mjaft shërbimeve në këtë zonë po hapen biznese që po ngjallin vëmendjen e turistëve vendas dhe të huaj. Drejtuesit e Kulturës Kombëtare në Korcë thonë se trashëgimia e pasur kultutore po i shërben qytetit të zhvillojë turizmin dhe te zbusë varfërinë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG