Lidhje

Në Korçë prodhimi i mollëve nxit fermerët të eksportojnë drejt vendeve të Ballkanit


Në Korçë prodhimi i mollëve nxit fermerët të eksportojnë drejt vendeve të Ballkanit

Korça është një nga zonat e njohura në Shqipëri për kultivimin e mollëve. Këtë vit prodhimi sipas fermerëve paraqitet i mbarë dhe një pjesë e tij po eksportohet. Drejtoria e Bujqësisë në Korçë thotë se synon ta kthejë rajonin në zonën qëndrore të Ballkanit për prodhimin e mollëve.

XS
SM
MD
LG