Lidhje

MSA Kosovë - Bashkim Evropian

  • Laonat Shehu

Në Prishtinë, Grupi për studime juridike dhe politike vlerëson se marrëveshja e Stabilizim Asociimit të Kosovës me Bashkimin Evropian nuk do të nënshkruhet para pranverës së vitit 2015 dhe se ajo do të jetë e ndryshme nga marrëveshjet e vendeve tjera të Ballkanit Perëndimor.. Këto komente ishin pjesë e një studimi mbi ndikimin tregtar të kësaj marrëveshjeje, negociatat për të cilën Kosova i filloi në tetor të vitit 2013.
XS
SM
MD
LG