Lidhje

Trafikimi i qenive njerëzore në Kosovë


Në Kosovë, të dhënat e policisë flasin për dhjetëra viktima të trafikut me qenie njerëzore dhe qindra të arrestuar në lidhje më këtë dukuri që është vlerësuar shqetësuese. Por, organizatat vendase e ndërkombëtare thonë se autoritetet në Kosovë duhet të plotësojnë kuadrin ligjor që mundëson ndjekjen dhe ndëshkimin e ashpër të trafikuesve si dhe integrimin e viktimave të tyre. Debatet rreth kësaj dukurie janë shtuar gjatë këtyre ditëve kur autoritetet hapën një fushatë ndërgjegjësimi për këtë dukuri në Kosovë.

XS
SM
MD
LG