Lidhje

Ditari

Kosova dhe lufta e Sirisë


Agjencitë ndërkombëtare të sigurisë thonë se mbi një mijë qytetarë evropianë mund të jenë përfshirë në luftën në Siri. Mes tyre mund të ketë disa qindra nga rajoni i Evropës juglindore, përfshirë edhe nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG