Lidhje

Kosovë: Dita e tolerancës


Draft Entry
please wait
Embed

No media source currently available

0:00 0:03:23 0:00
Në Kosovë sot u mbajt takimi i dhjetë i lutjeve të mëngjesit të Evropës Juglindore. Thirrjet për paqe e pajtim përshkuan lutjet që për herë të parë u mbajtën në Prishtinë, me pjesëmarrje të gjerë të të ftuarve nga Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera, përfshirë edhe përfaqësues të Serbisë. Lutjet e mëngjesit në të cilat morën pjesë edhe përfaqësues të partive politike e bashkësive fetare janë pjesë e veprimtarive që po zhvillohen gjatë kësaj jave në kuadër të Javës së Tolerancës dhe Pajtimit në Kosovë.

Draft Entry
please wait
Embed

No media source currently available

0:00 0:03:23 0:00
XS
SM
MD
LG