Lidhje

Kosovë, thirrje kundër trafikimit të qenieve njerëzore

  • Richard Green

Në Kosovë, ambasadori amerikan Greg Delawie tha se vitin e kaluar, qeveria ka identifikuar më pak viktima të trafikut të qënieve njerëzore dhe ka ndjekur më pak të dyshuar, duke bërë që shkalla e dënimeve të jetë më e ulëta në 5 vitet e fundit.

Ai i bëri këto komente gjatë një veprimtarie me rastin e ditës së Bashkimit Evropian kundërtrafikimit të qenieve njerëzore, në të cilën u tha se vendi ka nevojë për infrastrukturë të përmirësuar ligjore për të lehtësuar luftën kundër këtij trafiku.

XS
SM
MD
LG